Nieuwsoverzicht

Welkom nieuwe brugklassers!! Vandaag was de kennismakingsdag. Wij hopen dat jullie een prachtige tijd krijgen

Welkom nieuwe brugklassers!! Vandaag was de kennismakingsdag. Wij hopen dat jullie een prachtige tijd krijgen op jullie school!

Lees verder

Vandaag was er op de scholen van Piter Jelles de kennismakingsdag klas 1. Wij hopen

Vandaag was er op de scholen van Piter Jelles de kennismakingsdag klas 1. Wij hopen dat de nieuwe brugklassers zich helemaal welkom voelen na deze middag! Bij !mpulse Leeuwarden wilde het in ieder geval wel vlotten. Wat een gezellige boel!

Lees verder

Van 27 t/m 29 juni was er op YnSicht het project ‘gezonde school’. Vanmiddag werd

Van 27 t/m 29 juni was er op YnSicht het project ‘gezonde school’. Vanmiddag werd dit in de kantine afgerond. Naast een paar eervolle vermeldingen koos de jury de winnaars uit de categorieën: vetste filmpje, mooiste poster, beste website en gezondste snack. De winnaars zie je op eerste foto. Gefeliciteerd!

Lees verder

Een indrukwekkende ervaring vandaag voor de schakelklassen van De Brege: zij bezochten Kamp Westerbork, dat

Een indrukwekkende ervaring vandaag voor de schakelklassen van De Brege: zij bezochten Kamp Westerbork, dat in de Tweede Wereldoorlog diende als doorgangskamp naar Duitsland.

Lees verder

De theaterklassen 3 en 4 van De Dyk zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest

De theaterklassen 3 en 4 van De Dyk zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met de Pinokkio productie. Zie Facebook voor nog een paar foto’s

Lees verder

Gedeeld via De Dyk: De theaterklassen 3 en 4 van De Dyk zijn de afgelopen

Gedeeld via De Dyk: De theaterklassen 3 en 4 van De Dyk zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met de Pinokkio productie. Hierbij een paar foto’s!

Lees verder

Gedeeld via De Brêge: Hoera: de leerlingen die vandaag examen deden voor het certificaat Schoonmaak

Gedeeld via De Brêge: Hoera: de leerlingen die vandaag examen deden voor het certificaat Schoonmaak in de Groothuishouding zijn alle vier geslaagd! Gefeliciteerd! Meer foto’s volgen op onze website (www.piterjelles.nl/debrege)

Lees verder
Contact