17 maart 2020

Coronavirus in Fryslân

Op 10 maart 2020 werd bekend dat er besmettingen met het coronavirus in Fryslân geconstateerd zijn. Hierdoor heeft OSG Piter Jelles ook maatregelen moeten nemen. Hierbij hanteren wij in de basis de richtlijnen van het RIVM en GGD Fryslân.

Scholen sluiten tot en met 6 april

Naar aanleiding van de persconferentie van minister Slob en minister Bruins van 15 maart 2020, heeft OVO Fryslân-Noord besloten om alle scholen te sluiten tot en met 6 april aanstaande. Dit betreft alle locaties van OSG Piter Jelles en RSG Simon Vestdijk. Er is wel opvang voor kinderen van ouder(s)/verzorger(s) in vitale beroepen.

Meer informatie

Heb je vragen over het coronavirus, of hoe het nu komt met je toetsweek? Op deze pagina https://piterjelles.nl/coronavirus plaatsen we dagelijks updates en houden we je zo goed mogelijk op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast kun je bij vragen contact opnemen met je school.

Contact