20 oktober 2020

Info voorlichtingen en beleefdagen groep 8

In verband met de omstandigheden rondom het coronavirus hebben de scholen van OSG Piter Jelles besloten om -in ieder geval- tot 1 januari 2021 geen ouders in de school uit te nodigen voor (onder andere) voorlichtingsactiviteiten voor klas 1.

Dit jaar organiseren we een online voorlichtingsavond met alle scholen van OSG Piter Jelles, met uitzondering van De Brêge en de ISK. Op woensdag 2 december kunt u vanuit huis de voorlichting volgen en uw vragen stellen. We beginnen om 19.30 uur live op www.ontmoetpj.nl. 

In ons digitale magazine www.volgpj.nl kunt u door middel van video’s en verhalen alvast een goed beeld van onze scholen krijgen.

Leerlingen van groep 8 kunnen in november komen beleven en doen tijdens de beleefdagen/doemiddagen op onze scholen. Kijk hiervoor op https://www.piterjelles.nl/groep-8/beleefmiddagen/

Voor schoolspecifieke vragen kan er contact worden opgenomen met de betreffende school.

Contact