Beleefmiddagen

Om op de juiste plek te komen is het nodig dat aankomende leerlingen een goed beeld krijgen van de school waar ze naartoe willen gaan. Dat ze juiste keuzes maken op basis van de ervaringen die ze opdoen tijdens de dagen dat onze scholen de deuren voor groep 8’ers open hebben staan. Ze moeten niet alleen toekijken in een school, maar ook kunnen beleven!

Daarom hebben we bij Piter Jelles: Beleefdagen

Dit zijn middagen al vroeg in het schooljaar waarop leerlingen van groep 8 de sfeer kunnen proeven, les(jes) volgen en de school voor een deel in bedrijf zien. We proberen met de Beleefdagen dicht in de buurt te komen bij de werkelijkheid van een dagelijkse schoolmiddag, zodat ze een echt en juist beeld krijgen van de school.
De Beleefdagen zijn al vroeg: in november, zodat de leerlingen de scholen hebben beleefd voordat de voorlichtingen voor ouders/verzorgers beginnen (november).

Beleefmiddagen 2019:

Di. 12 november 14.00 – 16.00 uur

Montessori High School, YnSicht, Stedelijk Gymnasium

Wo. 13 november 14.00 – 16.00 uur

!mpulse Leeuwarden

Do. 14 november 14.00 – 16.00 uur

Leeuwarder Lyceum, De Dyk

Vr. 15 november 14.00 – 16.00 uur

Leeuwarder Lyceum

Opgeven voor een Beleefmiddag kan via de schoolwebsites. Klik op de schoolnaam in het overzicht hierboven om direct naar het aanmeldingsformulier te gaan van de desbetreffende school.

Contact