Ontmoet Dalton Dokkum

Een nieuwe school kiezen is best wel een uitdaging! Welke school en welke manier van onderwijs past het beste bij je? Wat kan je verwachten van een school? Ben je benieuwd naar onze school? Kom dan langs op één van onderstaande momenten.

Doedag

De Doedag is voor leerlingen van Groep 8 om even kennis te maken met de school en vooral om te beleven en te doen. De Doedagen van Dalton Dokkum zijn op woensdag 22 november van 08.45 – 11.30 uur en 12.30 – 15.15 uur. Het aanmeldformulier is gesloten. Mocht je toch nog meer informatie willen of kijken of je nog aan kunt sluiten, neem dan contact op met daltondokkum@pj.nl.

Voorlichting

Als ouder/verzorger van een groep 8 leerling ben je welkom bij onze voorlichtingen. Uiteraard zijn groep 8 leerlingen zelf ook welkom. De voorlichting van Dalton Dokkum is op woensdag 22 november vanaf  19.00 uur. We werken met opgave, meer informatie volgt.

Daltonmiddagen

Je bent misschien al eens langs geweest op onze school, bijvoorbeeld op de Doedag. Maar misschien weet je nog niet precies wat daltononderwijs nu is. Graag nodigen we jou daarom uit om langs te komen op één van de daltonmiddagen op dinsdag 30 januari of donderdag 1 februari 2024. Je gaat dit dan o.a. leren via een prachtige Virtual Reality-experience. Samen en individueel ga je een escaperoom en andere spellen doen, waarna we samen bespreken hoe je hierin nu daltononderwijs kunt herkennen. Dus, wil je op een heel leuke manier meer leren over daltononderwijs, kom dan zeker langs! In december volgt via de site de mogelijkheid om je voor deze middagen op te geven. Let op! Het aantal deelnemers is beperkt. Geef je dus op tijd op!

Open dag

De open dagen zijn voor iedereen die interesse heeft in de scholen. Ouder(s), verzorger(s), groep 7 of groep 8 leerlingen, we zien jullie graag op woensdag 6 maart van 16.00 – 20.00 uur. Opgave is niet nodig.

Contact