Werken bij Dalton Dokkum

Dalton Dokkum, school van OSG Piter Jelles, is al meer dan tien jaar lang een daltonschool. Dit houdt in dat er wordt gewerkt via een aantal zogenaamde daltonkernwaarden; samenwerking, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en reflectie.

Wij versterken deze kernwaarden door de lesstof geheel digitaal aan te bieden volgens de onderwijsvorm Kunskapsskolen Education (KED) uit Zweden. Leerlingen krijgen hierdoor de ruimte om in eigen tempo en niveau te werken aan hun eigen leerdoelen.

De snel toenemende digitalisering neemt de laatste vijf tot tien jaar een enorme vlucht en dat is van grote invloed op het onderwijs. Combineer dit met vernieuwingsonderwijs als Dalton en er gaat een heel nieuwe onderwijswereld open voor de leerlingen van vandaag. Gepersonaliseerd leren is dé manier van onderwijs die past bij de huidige generatie leerlingen met hun ambities en bij de uitdagingen die hen te wachten staan.

Vacatures Dalton Dokkum

Dalton Dokkum is een school van openbare scholengemeenschap Piter Jelles. Piter Jelles werkt samen met zes andere scholengemeenschappen op het gebied van o.a. werving & selectie. De vacatures van deze zeven scholengemeenschappen zijn ondergebracht op de website www.pompebled.nl . Klik op de onderstaande link voor een overzicht van de vacatures van Piter Jelles.

Persoonlijke aandacht

Er is veel persoonlijke aandacht bij Dalton Dokkum, waarbij de aandacht voor de ontwikkeling de basis is. Elke leerling krijgt een mentor toegewezen. Deze mentor is het aanspreekpunt voor de leerling, ouders en docenten.

Persoonlijke aandacht is er bij Dalton Dokkum ook voor de teamleden. We zijn een 30-koppig, betrokken en daadkrachtig team. Als nieuwe collega krijg je begeleiding op maat om je het daltononderwijs en het werken met de KED-methode eigen te maken. Als team werken we aan toekomstgericht onderwijs, waarbij saamhorigheid, gezien worden, ruimte voor ontwikkeling en werken aan de ambities van de leerlingen centraal staan.

Wil je werken in een transparante en overzichtelijk werkomgeving, waarin docenten en leerlingen gezamenlijk optrekken? Dan ben je van harte welkom bij Dalton Dokkum.

Contact