Tijdlijn leerjaar 1 Dalton Dokkum

Benieuwd hoe jouw eerste jaar op Dalton Dokkum eruitziet? Op deze (globale) tijdlijn krijg je een indruk wat voor leuke dingen je onder andere gaat doen gedurende het schooljaar.

Jun
Kennismakingsdag

Vlak voor de zomervakantie maak je al kennis met de docenten en je nieuwe klasgenoten.

Aug
Startweek

Een nieuwe start op een nieuwe school is spannend. Tijdens de startweek doe je allerlei activiteiten om je snel thuis te laten voelen en om je klasgenoten en de docenten verder te leren kennen. Daarnaast maak je kennis met je persoonlijke mentor. Ook krijg je tijdens de startweek veel uitleg en informatie, onder andere over het rooster en het werken met een iPad.

Okt
Dalton week
Dec
Sinterklaas
Dec
Disco

Op Dalton Dokkum organiseren wij twee keer per schooljaar een schoolfeest in ‘De Ponderosa’ in Dokkum. En wat een feesten zijn dat zeg!

Dec
Sportdag

Een sportdag vlak voor de kerstvakantie!

Feb
Doedag

Kom jij ook naar onze doedag op vrijdag 4 februari 2022? Op deze dag kun je kennismaken met Dalton Dokkum en het Dalton onderwijs. Je kunt korte lessen volgen en alvast kijken of je het leuk vindt bij ons op school.

Feb
Open Dag
Mrt
Arts eXpression

Arts eXpression is hét evenement van Piter Jelles waar je je talent kunt tonen op het gebied van podiumkunst en beeldende kunst. Het vindt plaats rond de voorjaarsvakantie in De Harmonie.

Mei
Schoolreis

Aan het einde van het schooljaar gaan we met klas 1 en klas 2 naar een pretpark!

Contact