Beleefmiddag, voorlichting en open dag

Beleef De Dyk!

Ieder schooljaar organiseren we voor groep 8 een Beleefmiddag op De Dyk. De Beleefmiddag was al vroeg in het jaar zodat je de school al vroeg in het schooljaar leert kennen. Dit schooljaar was de beleefmiddag op maandag 1 november .

Update coronavirus

In verband met de oplopende coronabesmettingen en de gevolgen daarvan, gaan onze voorlichtingen -van 15 tot en met 26 november a.s.- niet door. Dit geldt ook voor andere beleefdagen en doe-middagen in die periode. Meer informatie vind je op deze pagina: Coronavirus.

Voorlichting

Op dinsdag 18 januari 2022 is er een online voorlichting op De Dyk voor ouder(s)/verzorger(s). Tijdens deze voorlichting krijg je meer informatie over wat het onderwijs van De Dyk inhoudt en kun je al een aantal medewerkers van De Dyk ontmoeten. Start voorlichting 19:30 uur. Aanmelden kan via het aanmeldformulier: Aanmelden voorlichting.

Open dag

Op maandag 14 februari 2022 kun je tussen 16.00 – 20.00 uur langskomen bij De Dyk voor een goede indruk van de school.

Last Minute 2022

Mocht je na alle informatiemomenten toch nog behoefte hebben aan wat extra informatie, dan kun je langskomen tijdens de last minute op donderdag 3 maart 2022, van 15.30 – 17.30 uur.

Nieuwsgierig?

Ben je al nieuwsgierig naar De Dyk? Bekijk dan de virtuele rondleiding of kijk voor de voorlichtingsvideo van vorig schooljaar (en meer informatie) op ontmoetpj.nl.

Contact