Aanmelden

Op De Dyk ben je welkom

Aanmelden brugklas
U kunt uw kind aanmelden voor de brugklas (eerste leerjaar) door een volledig ingevuld inschrijfformulier met de gevraagde bijlagen te sturen aan De Dyk, Egelantierstraat 88, 8924 EP Leeuwarden. Zit uw kind in groep 8 van een basisschool in de regio? Dan krijgt hij/zij dit inschrijfformulier op deze basisschool (of vraag erom). De leerkracht kan u en uw kind eventueel helpen om het goed in te vullen. Het formulier met bijlage kunt u inleveren bij de basisschool. Indien u hulp wilt bij het invullen ben u natuurlijk ook van harte welkom bij ons op school.

Sport- en theaterklas
Als je je aanmeldt voor De Dyk, kun je er voor kiezen het programma van de sportklas of de theaterklas te gaan volgen. Je kunt dat op het aanmeldingsformulier aangeven.

Toelating en plaatsing
De Dyk is een school voor mavo en havo. Leerlingen met een advies voor mavo, voor mavohavo en havo kunnen dus op De Dyk terecht. Voor alle informatie over de procedure van toelating en plaatsing verwijzen we u naar plaatsingswijzer. Hier vindt u zo goed als alle informatie. Mocht u meer willen weten, dan kunt u ons altijd bellen of mailen.
Voor meer informatie over de aanmeldprocedure en met vragen kunt u  contact opnemen met Erik Beerling (058-8801632, hbeerling@pj.nl)

Mocht u meer willen weten, dan kunt u ons altijd bellen of mailen!

Aanmelden hogere leerjaren

Ook voor instroom in hogere leerjaren ben je welkom  op Dyk. Stuur een mail naar DeDyk@pj.nl en/of bel naar 058 8801600 voor een afspraak.

Wilt u dat uw kind tot een hoger leerjaar toegelaten wordt, dan moet hij/zij een overgangsbewijs tot dat betreffende leerjaar kunnen overleggen van de laatst bezochte school. De Dyk wint informatie in bij deze afleverende school. Daarna beslist onze toelatingscommissie of uw kind toegelaten wordt.

_MG_2626 lr de Dyk

Contact