10 december 2015

Leerling wint Gouden Grijper 2015

Op 9 december heeft een trotse leerling, Raymond Bijleveld, de Gouden Grijper 2015 voor scholieren gewonnen. De gemeente Leeuwarden reikt deze prijs uit aan mensen die zich extra hebben ingezet voor het schoonhouden van de straat.

Raymond doet schoonmaakwerk in de wijk rond de school als maatschappelijke stage. Raymond kreeg de prijs en een VVV-bon ter waarde van 50 euro uitgereikt door wethouder Harry van der Molen. Hij haalde hiermee de Leeuwarder Courant (zie artikel rechts).

Er waren 6 leerlingen van De Brêge genomineerd. Zij gingen allemaal met een mooie bos bloemen naar huis. Bovendien was het een gezellige middag met veel aandacht voor onze school.

09-12-2015 Leeuwarden Gemeente Leeuwarden/GL Winnaars Gouden Grijpers met wethouder Harry van der Molen ©foto: Hoge Noorden/Jaap Schaaf 09-12-2015 Leeuwarden Gemeente Leeuwarden/GL Winnaars Gouden Grijpers met wethouder Harry van der Molen ©foto: Hoge Noorden/Jaap Schaaf 09-12-2015 Leeuwarden Gemeente Leeuwarden/GL Winnaars Gouden Grijpers met wethouder Harry van der Molen ©foto: Hoge Noorden/Jaap Schaaf

 

(Foto’s HN/J.Schaaf)

Contact