Contactmomenten groep 8

Voorlichting 13 november

Is praktijkonderwijs mogelijk een passend vervolg voor uw kind? En bent u als ouder/verzorger of leerkracht benieuwd naar onze school voor praktijkonderwijs? Kom dan naar de Voorlichting bij De Brêge op maandag 13 november van 19.00-20.00 uur.
De leerling uit groep 8 die wellicht naar een praktijkschool gaat is ook welkom! (Check ons adres.)
Bij deze Voorlichting krijgt u vooral informatie in enkele presentaties. Op onze Open Dag op 7 maart kunt u uitgebreider met ons kennismaken en rondkijken in school. 
Voor de kinderen uit groep 8 die liever al doende komen kennismaken, is de Doemiddag.  Heb jij je al aangemeld?

Doemiddag 6 februari

De Doemiddag is voor leerlingen van Groep 8 om kennis te maken met De Brêge en vooral om te beleven en te doen. Wat doe je dan precies? Je volgt korte lesjes en maakt dingen in verschillende lokalen, zoals koken, verzorging, groen, techniek, ICT en dienstverlening. Zo maak je kennis met onze lessen, docenten en de sfeer in school.
De Doemiddag van De Brêge is op dinsdag 6 februari 2024 van 12.00 – 15.00 uur. Is praktijkonderwijs wellicht een goed vervolg voor jou? Meld je dan hieronder aan!

Open dag 7 maart

De open dagen zijn voor iedereen die interesse heeft in onze school voor praktijkonderwijs. Ouders/, verzorgers, groep 8 leerlingen, leerkrachten, we zien jullie graag bij De Brêge op donderdag 7 maart van 16.00 – 20.00 uur. Opgave is niet nodig.

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig naar De Brêge? Ga dan naar ontmoetpj.nl voor leuke video’s en meer informatie.

Instagram en Facebook
Volg ook onze sociale media. Hier laten we veel zien van onze school met foto’s en een verhaaltje erbij. Zodat u als ouders of jij als scholier al een beetje de sfeer kunt proeven. Check Instagram en Facebook.

Bellen mag ook
Heeft u als ouder/verzorger vragen die niet kunnen wachten of wilt u overleggen over uw zoon of dochter, dan mag u gerust contact opnemen met onze zorgfunctionaris de heer Al (telefoon: 058-8801 250).

Contact