Contactmomenten groep 8

Last Minute inloop

Hebt u onze Open dag gemist of hebt u nog vragen voordat u uw kind aanmeldt? Kom dan binnenlopen tijdens ons Last Minute moment: donderdag 21 maart tussen 15.00 en 17.00 uur.

Open dag

Op donderdag 7 maart 2024 van 16.00 – 20.00 uur zetten we onze deuren open. Zit jij in groep 8 en is het praktijkonderwijs iets voor jou? Kom dan kijken samen met je ouders/verzorgers of met wie je maar wil: opa, tante, broer/zus mogen gerust meekomen.
Jullie mogen overal kijken en al jullie vragen stellen. Natuurlijk is er ook van alles te doen in de lokalen en de praktijkplekken binnen en buiten. Zo krijg je een goed beeld van de sfeer, van ons team en hoe wij werken.

Wanneer? Op 7 maart. Noteer de datum, dan zien we jullie dan! (Aanmelden hoeft niet.)
PS Ook je juf of meester is van harte welkom!

​​

Waar? Je vindt ons aan de Egelantierstraat 88 in Leeuwarden (naast sporthal het Kalverdijkje).
Kijk ondertussen vast rond op deze website of op ontmoetpj.nl.

Doedag? Die was op 6 februari. Zit je in groep 8 en vond je onze Doedag leuk? Of heb je hem gemist? Kom dan op 7 maart naar onze Open Dag.  

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig naar De Brêge? Ga dan naar ontmoetpj.nl voor leuke video’s en meer informatie.

Instagram en Facebook
Volg ook onze sociale media. Hier laten we veel zien van onze school met foto’s en een verhaaltje erbij. Om al een beetje de sfeer te proeven. Check Instagram en Facebook.

Bellen mag ook
Heeft u als ouder/verzorger vragen die niet kunnen wachten of wilt u overleggen over uw zoon of dochter, dan mag u gerust contact opnemen met onze zorgfunctionaris de heer Al (telefoon: 058-8801 250, bij voorkeur in de ochtend).

Contact