Open Dagen

Vanwege de coronamaatregelen mogen we dit jaar, net als alle VO-scholen in Nederland, geen fysieke Doemiddag of Open Dag houden, zoals we gewend zijn.

Tijdens de Open Dag staan alle deuren bij De Brêge voor je open! Neem je ouders/verzorgers/familie en/of leerkracht mee en kom langs!

Zodra er meer informatie is over een datum voor komend schooljaar, maken we dat hier bekend.

Maak op een leuke, actieve manier kennis met onze school voor praktijkonderwijs. Je volgt de speurtocht door ons schoolgebouw en ervaart wat je als leerling bij De Brêge allemaal kunt doen.

Voor doeners
Praktijkonderwijs is namelijk een school voor doeners: je mag wat lekkers maken of proeven in het kooklokaal, je kunt aan de slag bij Techniek, je beleeft wat je leert bij Zorg en Dienstverlening. Natuurlijk mag je ook gewoon rondkijken in de leslokalen en sfeer proeven in ons gebouw.

Buiten en in de kas staat de afdeling Groen voor je klaar met tuinmaterialen en de machines waarmee leerlingen kunnen leren werken, zoals de zitmaaier, bosmaaier en de trekker.

Toen ik bij De Brêge ging kijken, voelde ’t meteen goed.

Maak kennis met onze enthousiaste medewerkers en vraag aan leerlingen wat je van hen wilt weten. Op deze manier krijg je een duidelijke indruk van De Brêge. Zo kun je de school kiezen die bij jou past.
En met de speurtocht kun je ook nog een leuk prijsje winnen!

Wanneer en waar?
Zodra de nieuwe datum bekend is, vermelden wij dat hier.
In ons gebouw aan de Egelantierstraat 88 te Leeuwarden (naast sporthal Het Kalverdijkje).

Kom langs!
Kom langs tijdens een Open Dag en neem gerust anderen mee die ook geïnteresseerd zijn in De Brêge: je ouders/verzorgers, je opa/oma, broer of zus en je juf of meester zijn ook van harte welkom. Zij mogen zonder aanmelden meekomen en gerust een hapje mee eten!

Cakejes in bakblik

 In een bericht op de homepage kun je foto’s zien van een vorige open dag.

Contact