Open Dag: kom kijken, doen en ervaren!

Tijdens de Open Dag staan alle deuren bij De Brêge voor je open! Neem je ouders/verzorgers/familie en/of leerkracht mee en kom langs op:

dinsdag 5 februari 2019 van 16.00 – 20.00 uur.

Maak op een leuke, actieve manier kennis met onze school voor praktijkonderwijs. Je volgt de speurtocht door ons schoolgebouw en ervaart wat je als leerling bij De Brêge allemaal kunt doen.

Voor doeners
Praktijkonderwijs is namelijk een school voor doeners: je mag wat lekkers maken of proeven in het kooklokaal, je kunt aan de slag bij Techniek, je beleeft wat je leert bij Zorg en Dienstverlening. Natuurlijk mag je ook gewoon rondkijken in de leslokalen en sfeer proeven in ons gebouw.

Buiten en in de kas staat de afdeling Groen voor je klaar met tuinmaterialen en de machines waarmee leerlingen kunnen leren werken, zoals de zitmaaier, bosmaaier, heftruck en de trekker.

Toen ik bij De Brêge ging kijken, voelde ’t meteen goed.

Maak kennis met onze enthousiaste medewerkers en vraag aan leerlingen wat je van hen wilt weten. Op deze manier krijg je een duidelijke indruk van De Brêge. Zo kun je de school kiezen die bij jou past.
En met de speurtocht kun je ook nog een leuk prijsje winnen!

Wanneer en waar?
Dinsdag 5 februari 2019 van 16.00-20.00 uur.
In ons gebouw aan de Egelantierstraat 88 te Leeuwarden (naast sporthal Het Kalverdijkje).

Kom langs!
Kom langs op 5 februari en neem gerust anderen mee die ook geïnteresseerd zijn in De Brêge:
je ouders/verzorgers, je opa/oma, broer of zus en je juf of meester zijn ook van harte welkom. Zij mogen zonder aanmelden meekomen en gerust een hapje mee eten!

Cakejes in bakblik

 In een bericht op de homepage kun je foto’s zien van een vorige open dag.

Contact