Experience Lab

In het Experience Lab van YnSicht valt veel te beleven op het gebied van moderne technieken. Er zijn challenges ontwikkeld speciaal voor leerlingen uit groep 5, 6. 7 en 8. Een challenge is een opdracht gekoppeld aan een vorm van technologie. Denk hierbij aan het programmeren van robots, vliegwedstrijden met drones, werken met een lasercutter, 3D printen, spelen met microbits en kennismaken met virtual reality.

Talenten ontdekken
Het Experience Lab creƫert omstandigheden waar leerlingen hun talenten ontdekken en deze talenten op termijn verder kunnen ontwikkelen. Het hele jaar door kun je samen met groep 5, 6, 7 en 8 een ochtend langskomen op YnSicht om de challenges aan te gaan op het gebied van techniek.

Praktische informatie
Het Experience Lab is aangesloten bij het Techniek Menu. Wij bieden daar een lessenserie aan van twee lessen. Tijdens deze lessenserie maken de leerlingen onder andere een eigen robot, die ze aan het einde van de lessenserie mee naar huis krijgen. Lijkt het je leuk om volgend jaar het Experience Lab te bezoeken, meld je dan aan voor het techniek menu bij schoolkade!

Contact