Experience Lab

In het Experience Lab van YnSicht valt veel te beleven op het gebied van moderne technieken. Er zijn challenges ontwikkeld speciaal voor leerlingen uit groep 7 en 8. Een challenge is een opdracht gekoppeld aan een vorm van technologie. Denk hierbij aan het programmeren van robots, vliegwedstrijden met drones, werken met een lasercutter, 3D printen, spelen met microbits en kennismaken met virtual reality.

Talenten ontdekken
Het Experience Lab creëert omstandigheden waar leerlingen hun talenten ontdekken en deze talenten op termijn verder kunnen ontwikkelen. Het hele jaar door kun je samen met groep 7 en 8 een ochtend langskomen op YnSicht om de challenges aan te gaan op het gebied van techniek.

Praktische informatie
Wij bieden een lessenserie aan van vier lessen. Tijdens deze lessenserie maken de leerlingen onder andere een eigen robot, die ze aan het einde van de lessenserie mee naar huis krijgen. In overleg zijn minder of meer lessen mogelijk. Wanneer de groep groter is dan 20 leerlingen, neem dan contact op met ywierda@pj.nl/058-880 15 00.

Op dit moment is het Experience Lab in verband met de huidige corona maatregelen gesloten. Wij ontvangen jullie graag weer wanneer het mag. Houd deze pagina in de gaten voor de meest recente updates.

 

 

Contact