Ontmoet YnSicht

Beleefdag

De Beleefdag is voor leerlingen van Groep 8 om even kennis te maken met de school en vooral om te beleven en te doen. De beleefdagen van YnSicht zijn op dinsdag 7 november en donderdag 9 november 2023 van 14.00 – 16.30 uur. We werken met opgave, meer informatie volgt.

Voorlichting

Als ouder/verzorger van een groep 8 leerling ben je welkom bij onze voorlichtingen. Uiteraard zijn groep 8 leerlingen zelf ook welkom. De voorlichting van YnSicht is op woensdag 15 november 2023 en van 19.00-20.00 uur. We werken met opgave, meer informatie volgt.

Open dag

De open dagen zijn voor iedereen die interesse heeft in de scholen. Ouder(s), verzorger(s), groep 7 of groep 8 leerlingen, we zien jullie graag op woensdag 6 maart 2024 van 16.00 – 20.00 uur. Opgave is niet nodig.

Meer informatie

Ben je al nieuwsgierig naar YnSicht? Bekijk dan onze voorlichtingsvideo en de dronevlucht door de school, of bekijk de animatie over ons onderwijs hieronder.

Animatie over onderwijs op YnSicht

Leer onze werelden van jaar 1 en 2 kennen: Horeca, sport, techniek, ontwerpen, gezondheid en podium. In het derde en vierde jaar werk je toe naar een diploma binnen het profiel dienstverlening en producten. Hier verdiep je je verder binnen de vier hoofdonderwerpen: Organiseren, presenteren, ontwerpen en maken. Daarnaast heb je nog veel meer keuzes. YnSicht in je Talent, uitzicht op je toekomst!

Contact