28 juli 2017

Kom op zaterdag naar schoolwinkel Meester Jelles

Deze zomer gaat Meester Jelles door! Op zaterdagen van 12-17 uur bent u van harte welkom bij de winkel van Piter Jelles de Brêge aan de Voorstreek 10. De medewerkers die de winkel normaal runnen samen met leerlingen, hebben vrij, maar collega’s die anders binnen de school werken, openen nu om beurten op zaterdag de winkeldeur.

Loop eens binnen
Meester Jelles is het nieuwe winkel-, werk- en leerproject van onze school voor praktijkonderwijs. In de winkel vindt u een gevarieerd assortiment aan cadeau-artikelen, sieraden, tassen, handgemaakte houten meubeltjes en hele lekkere ijsjes. Loop dus eens binnen op zaterdagmiddag als u een cadeautje zoekt of gewoon benieuwd bent hoe leerlingen in het praktijkonderwijs hier leren werken in een winkel.

Waar?
U vindt Meester Jelles aan de Voorstreek 10 in Leeuwarden. Dit is vlakbij het Mata Hari-beeldje, tussen platenzaak Poort en eetcafé Het Mauritshuis.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over Meester Jelles op deze webpagina. Vanaf 5 september is de winkel weer regulier geopend van dinsdag t/m vrijdag.

 

Contact