Benieuwd naar de Campus Kollum?

Het is een licht, transparant gebouw met ruime gangen, een open bibliotheek, verschillende soorten theorieruimtes, allerlei leer- en werkplekken, atelierruimtes, prachtige praktijkruimtes, een sciencelab, een theaterzaal, een daktuin en volop ruimte rondom het gebouw!

Bekijk ook het filmpje van de Campus Kollum!

Samen wonen, samen werken, samen leven

Campus Kollum is het centrum voor cultuur en educatie in Kollum. In dit multifunctionele centrum wonen we vanaf schooljaar 2019-2020 samen met de bibliotheek, gemeenschapscentrum De Colle én met het Lauwers College Kollum.

Het Lauwers College is een christelijke school voor mavo en vmbo in alle richtingen en !mpulse Kollum is de openbare school voor mavo, havo en vwo. Elke school heeft zijn eigen onderwijsconcept. Waar mogelijk versterken we elkaar.
Samen hebben we een heel breed onderwijsaanbod waarin we elkaar, door samen te werken, kunnen versterken. Dat zien we als een unieke kans, voor ons als school, maar ook voor onze leerlingen.

Het gebouw biedt ons ontzettend veel mogelijkheden. Het is een gebouw waarin we samen wonen, samen werken en samen leven. We blijven onszelf en behouden de dingen waar we trots op zijn. Daar waar mogelijk maken we gebruik van elkaars kennis en faciliteiten. Zo kunnen we prachtige presentaties verzorgen in de zaal van de Colle en alle leerlingen mogen boeken lenen van en lezen in de bibliotheek.

!mpulse Kollum is een opleiding voor jouw toekomst!

Op de Campus Kollum heb jij als leerling straks volop kansen om je talenten te ontwikkelen. Voor de invulling van de flexuren kun je straks kiezen uit leuke workshops van beide scholen. Denk aan programmeren, werken met robots, fotografie, dans, lassen, sport, metselen, schilderen, Spaans enzovoort. Ook buiten de lessen zien we mogelijkheden om met elkaar samen te werken. Samen excursies, schoolfeesten of sportdagen organiseren, thema-avonden voor ouders of met z’n allen naar het theater.

Contact