OSG Piter Jelles

De scholen van OSG Piter Jelles vallen samen met de scholen van Simon Vestdijk onder OVO Fryslân-Noord. De scholen zijn gevestigd in Leeuwarden, Kollum, Dokkum, Franeker en Harlingen. Alle scholen hebben een eigen onderwijsconcept. Ook de sfeer, de omvang van de school en de opleidingsniveaus die worden aangeboden, zijn per school verschillend. Samen zorgen de scholen voor een breed en samenhangend aanbod van onderwijs in (een deel van) Friesland.

OSG Piter Jelles vindt het belangrijk dat er een breed aanbod aan openbaar voortgezet onderwijs is, zodat er voor leerlingen ook daadwerkelijk iets te kiezen valt. Elk kind en elke leerling is anders. Door het brede aanbod is er altijd een school van Piter Jelles die past! Eén van de belangrijkste overeenkomsten tussen de scholen is dat de docenten en de ondersteunende medewerkers zich iedere dag volop inzetten voor de optimale ontwikkeling van de leerlingen in een veilige en uitdagende omgeving.

Onze scholengemeenschap wordt aangestuurd door een College van Bestuur.
De dagelijkse leiding van de scholen is in handen van schooldirecteuren en locatiedirecteuren. Samen met het College van Bestuur zetten zij de koers en strategie voor Piter Jelles uit. Het College van Bestuur en de scholen worden ondersteund door stafdiensten die gehuisvest zijn in het Servicebureau.

Kijk voor meer informatie over onze scholengemeenschap: www.piterjelles.nl 

!mpulse Kollum is een kleine vestiging van een grote scholengemeenschap. Zo profiteren we van een kleine, veilige omgeving waar iedereen elkaar kent en van de professionaliteit en mogelijkheden van een grote organisatie.
FC_LOGO_PJgroep_let

Contact