Aanmelden leerjaar 1

Zit je in groep 8 en wil je je aanmelden voor leerjaar 1?

Dat kan! Vraag op je basisschool naar het aanmeldingsformulier van Piter Jelles of download het op deze pagina. Hebben ze bij jou op school geen aanmeldingsformulier? Neem dan telefonisch via 0511-451216 of via de mail impulsekollum@pj.nl contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je een  aanmeldingsformulier krijgt toegestuurd.

Zit je al in het eerste, tweede of derde jaar op een school voor voortgezet onderwijs en overweeg je een overstap naar !mpulse Kollum? Haal je binnen kort je vmbo-t diploma en overweeg je instroom in havo 4? Wil je na je havo diploma je vwo diploma halen?

Dat kan! Klik dan hier voor meer informatie.

Aanmelding, toelating & plaatsing

Op !mpulse Kollum volgen we het protocol  Aanmelding, toelating en plaatsing´ zoals dat binnen Piter Jelles is afgesproken. Meer informatie hierover is terug te vinden op de website: www.plaatsingswijzer.nl.

Kom maar binnen!

Het is bij ons mogelijk om een dag of een dagdeel mee te lopen en op die manier een indruk te krijgen van !mpulse Kollum in bedrijf. Beleven hoe het er op !mpulse Kollum aan toegaat? Meld je dan telefonisch aan op nummer 0511-451216 of via impulsekollum@pj.nl.

Contact