Kring

Een Kring is een vaste groep leerlingen (in de meeste gevallen de klas waarin je zit) met één of twee vaste coaches. Omdat je steeds met dezelfde mensen een Kring vormt, krijgt jij de mogelijkheid om je snel vertrouwd te voelen bij ons op school. In de Kring vinden allerlei activiteiten plaats op vaste tijdstippen. Bijvoorbeeld luisteren, vertellen, discussiëren, lezen, praten over onderwerpen als vriendschap, school, het nieuws, je talenten en je hobby’s. Ook maak je er kennis met Herstelrecht en het model van de pedagogische dansvloer. Daarnaast wordt bijvoorbeeld Sinterklaas in de kring gevierd.

Maar ook is de Kring de plek waar je samen met jouw coach verdiept in de onderwerpen: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, plannen en organiseren, leren leren, sociale vaardigheden en omgang, mediawijsheid, digitale vaardigheden, zelfregulering, talentontwikkeling, presenteren, feedback geven en ontvangen, leefstijl en beroepsoriëntatie.

Tijdens het kringuur praten we over wat er op school gebeurt. Ook hebben we het regelmatig over best wel moeilijke onderwerpen.

Contact