Een opleiding voor jouw toekomst!

We zijn een kleine, veilige en leuke school waar iedereen je kent en je de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient. Op !mpulse Kollum ben je echt onderdeel van de school omdat we hier op een vriendelijke, gelijkwaardige en open manier met elkaar omgaan. Samen maken we de school. Dat vinden we erg belangrijk omdat je zo met plezier naar school gaat en goede resultaten behaalt. Je ontdekt op een leuke en bijzondere manier wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Je krijgt volop de kans om jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen,  met daarbij veel aandacht voor eigentijdse kennis en vaardigheden. Zo heb je een opleiding voor jouw wereld van vandaag en morgen.

Jouw opleiding heeft volgens ons meer waarde wanneer die je ook echt voorbereidt op je toekomst: een stevig diploma en ook vaardigheden om na je opleiding het beste uit jezelf en uit anderen te halen. Daarom leren we bewust met elkaar en van elkaar.

In ons onderwijs leggen we sterk de nadruk op zelfvertrouwen, samenwerken, oog voor elkaar en communiceren. Vaardigheden die belangrijk zijn in de wereld van nu. Als je jezelf goed leert kennen en anderen leert begrijpen, ben je beter in staat om je talent te ontwikkelen en als persoon van waarde te zijn. Voor jezelf en voor je omgeving. Welk beroep of vak je ook kiest na je mavo-, havo- of vwo-diploma.

Op school hebben we een vaste structuur die je ruimte geeft om te ontdekken. Daarin leer je ook nadenken over wat je wilt en waarom. In je “Kring” bespreek je met je klas en je coach welke uitdagingen je hebt en hoe je bijvoorbeeld het beste kunt leren. In onze “Settingweken” ga je vanuit je passie en interesse aan de slag. Je maakt bijvoorbeeld een theatervoorstelling of organiseert een sporttoernooi. Onze “Community-week” staat altijd in het teken van een goed doel. Samen met medeleerlingen leer je om te organiseren, overleggen, plannen en om contacten te leggen met mensen buiten de school.

Je krijgt bij ons dus veel ruimte om kansen te benutten en jouw eigen talent verder te ontwikkelen. Onmisbaar voor jouw toekomst zijn ook digitale vaardigheden en weten wat je kunt en wilt. Daarom besteden we hier veel aandacht aan met een eigentijds programma.

Met je opleiding bij !mpulse Kollum heb je een opleiding voor jouw toekomst!

 

IMG_2748-2

Contact