21 juni 2012

2 juli: kennismakingsmiddag @!K

Hallo nieuwe eerstejaars!

Wat leuk dat je volgend jaar bij ons op school komt. Heb je er al net zo’n zin in als wij?

Op woensdag 5 september 2012 start ons nieuwe schooljaar. Dat duurt best nog lang. We kunnen ons voorstellen dat je voor die tijd best nog een keertje bij ons langs wilt komen, de school nog even wilt zien, je klasgenoten een beetje wilt leren kennen en wilt kennismaken met het team. Wij zijn ook erg nieuwsgierig naar jou.
Daarom hebben de leerlingen van het huidige leerjaar 1 een kennismakingsmiddag georganiseerd voor alle leerlingen die na de zomervakantie ons nieuwe leerjaar 1 zullen vormen.

We willen je uitnodigen voor dit leuke pretje op maandagmiddag 2 juli 2012 van 13.30 tot 15.30 uur. Onze deuren staan vanaf 13.20 uur voor je open.

Wat we gaan doen?
Dat houden we lekker nog even geheim!

Wat neem je mee?
Een tas met daarin een etui met schrijfgerei is voldoende.

Lukt het je niet om te komen? Ah, wat jammer! Niks aan te doen. Wil jij je dan bij ons afmelden? Dit kan door een mailtje te sturen naar Linda van onze administratie (lschenkhuysen@pj.nl).

Psst… We houden onze kennismakingsmiddag graag een beetje exclusief. Hij is alleen bedoeld voor onze nieuwe leerlingen. Het is daarom niet de bedoeling dat je vriendjes of vriendinnetjes, zusjes of broertjes of je ouder(s)/verzorger(s) bij de middag aanwezig zijn.

We zien je graag op maandag 2 juli!

Groeten van de leerlingen en het team van !mpulse Kollum.

Contact