21 januari 2014

Communityweek @!K

Al weken waren we fanatiek aan het aftellen @!K… En in week 51 was het eindelijk zover; de community nieuwe stijl ging in volle glorie van start!

De communityweek stond dit keer geheel in het teken van Serious Request 2013. Tijdens de communityweek werkten de leerlingen in de zelfgekozen communitygroepen muziek & dans, horeca, social media, organisatie & administratie, creatief, klussen en facilitair samen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Hupsakee: let’s clean this shit up!

En dat betekent een week van organiseren, samenwerken, overleggen, vergaderen, contacten leggen, brieven, flyers en folders schrijven, de social media bedienen, creatief zijn, budgetteren, boekhouden, verkopen, liedjes schrijven, kokkerellen, versieren, repeteren, sponsoren zoeken (..). Wat bruiste het van de activiteiten @!K, wat waren onze leerlingen samen en onder bezielende leiding van de eindexamenleerlingen geweldig aan het werk, wat was de sfeer goed, wat een creatieve acties zijn er uitgevoerd, wat hebben we een pret gehad, wat is er een mooi bedrag opgehaald voor Serious Request 2013!

Organisatie, team, leerlingen en thuisfronten: dank voor een fenomenale afsluiter van 2013 @!K.
Meer foto’s vind je – met dank aan Joël Basta – op:http://kerstgalafoto.tk

 “

Contact