13 februari 2012

Kom maar binnen! Open Dag @!mpulse Kollum 15 februari

Binnenkort staan de leerlingen van groep acht van het basisonderwijs voor een spannende keuze. De tijd op de basisschool zit er bijna op. Het wordt tijd voor een nieuwe stap; een nieuwe school. Na de zomervakantie gaan ze naar het voortgezet onderwijs; een groots moment in je schoolcarrière.
Welke school kies je?! Als je zo’n belangrijke beslissing gaat nemen, is het belangrijk om je van te voren goed te oriënteren. Hoe vind je de school die het beste bij jou past? Kom naar de Open Dag van Piter Jelles !mpulse Kollum!

De Open dag
Op de Open Dag kun je kennis maken met !mpulse Kollum. Je kunt dan zien wat we op een schooldag allemaal doen, hoe je rooster werkt, welke vakken je krijgt, hoe het gebouw er uitziet, wat er tijdens community op het programma staat, hoe het aan toegaat in het LAB, wat setting is, waarom je kringgroep belangrijk is, wat je doet in keuzewerktijd, of je een kluisje krijgt en nog véél meer. Je krijgt onze leerlingen een uitgebreide rondleiding door het gebouw, je kunt bij leerlingen, ouders en team met al je vragen terecht en in de verschillende ruimtes zal het werken en leren op !mpulse Kollum op verschillende manieren aan je voorgesteld worden.

Kom maar binnen op de beste en leukste school van Nederland!

Wanneer en waar?
Onze deur aan de Gerrit Bleekerstraat 3 in Kollum staat voor je open op:
woensdag 15 februari 2012 van 14:00 uur – 17:00 uur & 19:00 uur – 21:00 uur.

Tot ziens @!mpulse Kollum!
Leerlingen en team.

Contact