29 januari 2011

!mpulse Kollum 4 Warchild

Een tokkelende banjo en harde muziek, een ratelend rad van fortuin en heerlijk koele drankjes. Nergens ontbrak het zaterdagmiddag tijdens het benefietconcert voor Warchild aan.
Omrop Fryslân is een actie gestart met de naam ‘Fryslân 4 Warchild’. Ook !mpulse Kollum draagt een steentje aan deze actie bij. Na weken van voorbereiden was het zaterdagmiddag 26 juni eindelijk zover. Het door de leerlingen van !mpulse Kollum georganiseerde benefietconcert voor Warchild kon van start gaan.

Verschillende muzikanten traden op, waaronder Die Twa, Barry Nice and the Nice Guys, Wander & Kitty, en de schoolband van Piter Jelles: Mouse in the Bassdrum. Tussen de concerten door werd er een loterij gehouden met prijzen die beschikbaar gesteld waren door middenstanders uit Kollum, Buitenpost, Twijzel, Kootstertille en Jistrum.

Er werd er een flink bedrag opgehaald door de entree, verkoop van lootjes, catering en sponsoring van geluidsmannen. Het eindbedrag was €1006.90, maar nadat de cheque was ingevuld stroomde het geld nog steeds binnen. De Provincie Fryslân verdubbeld het gehele bedrag ook nog, waardoor het totaalbedrag wat door dit benefietconcert is opgebracht zeker boven de €2000 euro uit zal komen.

Bekijk een uitzending van Omrop Fryslan over !mpulse 4 Warchild via onderstaande link:
http://www.youtube.com/watch?v=sZG7w8OdA9c&feature=fvw

Bekijk  publicaties over !mpulse Kollum 4 Warchild via onderstaande links:
impulsekollum.piterjelles.nl/website/documents/Benefietconcert%20Warchild%20250610.pdf

impulsekollum.piterjelles.nl/website/documents/Benefietconcert%20Warchild%20260610.pdf

Contact