16 maart 2011

!mpulse Kollum bij kickoff Heldentijd in het zonnetje @ SBS6 in Piet’s weerbericht

Wat was dat een spektakel, de Heldentijd-kickoff op dinsdag 15 maart. Om 15.02 uur Piet Paulusma aan de lijn, om 15.28 uur een spoed-ieder1komst, om 15.34 uur alle lijnen bezet vanwege belletjes naar huis dat de aardappels later op konden worden gezet, om 15.47 uur 50 enthousiaste ‘KIES MIJ’-kreten door de EXPO en om 16.01 uur het GO-gesprek met Piet. Om 17.43 uur was iedereen op zijn paasbest weer aanwezig en werd er vol verwachting uit gekeken naar ús Piet. De rest hebben vast jullie op TV gezien. Of in de herhaling. Of via www.pietsweer.nl/programma-gemist/? Vonden jullie ons ook zo leuk? Wij wel!

Hoe word je held van je eigen talent? Wat is er voor nodig om het beste uit jezelf te halen? Wat zijn de ingrediënten voor succes? Op !mpulse Kollum gaan de leerlingen de komende weken in het kader van het project ‘Heldentijd’ op zoek naar antwoorden op deze vragen. Door onze leerlingen in contact te brengen met mensen die in hun eigen vakgebied het beste uit zichzelf hebben gehaald, willen we onze leerlingen inspireren hun eigen talenten optimaal te benutten.

René, dank voor de geweldige (foto)reportage op www.radionof.nl/nieuws/piet-paulusma-opent-met-weerpraatje-de-heldenweken!

Contact