1 oktober 2014

!mpulse Kollum goes Global @Londen

Door Remco, Jan Herman, Rosanna en Inge – leerjaar 4T/H/V

Het was een prachtige, productieve, fantastische, übergeweldige, om-nooit-meer-te-vergeten, leerzame reis naar het prachtige, bruisende, drukke, hoofdstadachtige, Primarkbevattende, in-Engeland-liggende wereldstad Londen. Na een lange, drukke, stressvolle, slapende, vroege, vermoeiende, maar-de-moeite-waard reis kwamen we aan op onze bestemming. Na een lange, twee-uur-durende, last-van-je-voeten wandeling konden we genieten van het prachtige, hoge, oogverblindende, adembenemende, bij-nachtachtige uitzicht vanuit de London Eye.
De volgende dag gingen een paar dappere avonturiers naar het geweldige Nando- restaurant #KIP. Uit een nader b onderzoek bleek dat de musketier Sem niet tegen de gigantische, heetieuziteit van de kippenvleugeltjes kon. Waardoor hij twee vurige seconden later bij de langwerpige bestelbalie stond, waar hij moeizaam in het Engels vroeg om een verkoelend glas melk, terwijl hij stond te springen en te zuchten van de vurige kip.
Kortom het was een zeer geweldige, prachtige, kwijtrakende, boeiende, indrukwekkende, metro-achtige, bezienswaardigheden-kijkende, Starbucks achtige (#echt waar), elkaar zoekende, de weg kwijtrakende, tijd om vliegende, pas-op-waar-je-loopt-anders-ben-je-zo-plat-als-n’-pannenkoek, geld kostende, gevaarlijke, veel-te-kort-om-lles-gezien-te-hebbende, leuke en vooral een ‘om nóóóóóóóit meer te vergeten’ – reis!.
 

Contact