7 januari 2013

!mpulsel 2 – 2012-2013

Beste !mpulselabonnees,

Gelukkig Nieuwjaar, allemaal!
Terwijl koning Winter zijn opwachting maakt, de pan met chocolademelk op het fornuis staat te pruttelen, de kachel op de rode streek staat en de voorraad strooizout wordt gecheckt, kijken we in deze arctische !mpulsel graag met jullie terug naar alles wat het jaar 2012 ons heeft gebracht.

Herinneren jullie ‘m nog? De Elfstedentocht die net niet doorging? De nieuwe kachels @!K zodat we er nu altijd warmpjes bijzitten? Onze prachtige nieuwe elektronische leeromgeving Moodle? Leerjaar 2 die veilige fietsroutes in Kollum onderzocht? Het sportieve spektakel in maart? Us Anne, die de Hyves Kunstbende Award won? Havo 4 en 5 op weg naar het Lagerhuis? Het Paashaasgala? Het bezoek van onze leerplichtambtenaar en de Goede Doelenmiddag? Onze !K schoolband- zonder – sinaasappel die de PJ Cultuurprijs voor de podiumkunst in de wacht sleepte? En ús Jannie, die bij de beeldende kunst de tweede prijs naar Kollum bracht? De verkeersmarkt van Leroy? De 15 prachtige diploma’s die op 10 juli werden uitgereikt? Onze nieuwe collega’s? De 2 nieuwe eerste klassen in september? De oprichting van de enige, echte !mpulse Kollum leerlingenraad? De legendarische en hilarische optredens op de Podiumdag? Alle liefs uit Londen? Imagine your future? Het nieuwe linomolarium op de bovenverdieping? Het nieuwe rode tosti-ijzer! Het mach mit mobil pretje dat Kollum oranje kleurde? De enige echte Sinterklaas die speciaal voor !mpulse Kollum nog een dagje langer bleef? De eerste setting nieuwe stijl? En als klap op de vuurpijl maar liefst drie !mpulse Kollum baby’s!

Goh, wat hebben we weer veel gedaan en beleefd met z’n allen @!K!
Op de drempel van het nieuwe jaar kijken we met een grote glimlach terug en vooruit. Wat zal 2013 ons gaan brengen?

De examenkandidaten zijn volop bezig met hun sector- en profielwerkstuk en bikkelen richting hun diploma. De voorlichtingscampagne voor het schooljaar 2013-2014 gaat van start. Hoeveel nieuwe leerlingen zullen we mogen ontvangen?
Wat gaat settingweek 2 ons brengen? Welke culturele hoogtepunten worden nog verwacht? We praten jullie helemaal bij.

Strenge vorst, dikke pakken sneeuw,  hagelstenen als golfballen, weeralarm of polar low, de gevoelstemperatuur @!K is altijd noflik. Het belooft een warme winter te worden op !mpulse Kollum!

Bea Kroeze en Tineke Hoekstra

http://impulsekollum.piterjelles.nl/website/documents/!mpulsel%202%20jaargang%202012-2013.pdf

Contact