13 juli 2012

!mpulsel 6 – 2011 – 2012

Beste !mpulsel-abonnees,

Hebben jullie ze ook te pakken? De vakantiekriebels? Voordat jullie de tent van zolder halen, kijken of alle dopjes nog wel in het luchtbed  zitten, de koffers gaan inpakken, de hangmat in de tuin hangen, jezelf insmeren met zonnebrand of de bandenspanning van de caravan controleren, willen we samen met jullie eerst nog graag even terugkijken op alle souvenirs die we mee hebben genomen van onze reis door het schooljaar 2011-2012:

In september vlogen er 150 groene ballonnen de lucht in @!K ter ere van onze certificering als voorbeeldschool voor herstelrecht.
In oktober parkeerde de Vrede-expres voor !mpuilse Kollum en schreef Havo 5 een collumn voor de Leeuwarder Courant. De theater-voorstelling “Kapot van jou’ vond plaats in de Expo. Havo 5 was te zien bij Omrop Fryslân in het programma ‘Hjoed’.
In november kon ieders fiets examen doen tijdens de Friese fiets-APK. Leerjaar 2 streed in de kunst en techniekwedstrijd ‘Imagine your future’. In december werd er weer traditioneel schoengezet en vierden we met elkaar Sinterklaas. We kregen voorlichting over vuurwerk en haalden de krant met ‘Paarse Vrijdag’.
We gingen het jaar uit met de Kerstmarkt en een rappende bijdrage aan ‘Serious Request’. Als klap op de vuurpijl speelde de theatervoorstelling ‘Een wereld zonder zorg’ ook nog @!K.
Op 13 februari stroomde het huis vol tijdens de Open Dag. Us Anne won de Kunstbende Hyves-award. Havo 4 en 5 streden in het Lagerhuis en de leerplichtambtenaar kwam langs.
In maart werd er gebreakdanst en gehiphopt @!K en stroomde de Expo weer vol met Doemiddagbezoekers. Leerjaar 2 onderzocht in het kader van de Maatschappelijke Stage veilige fietsroutes.
In mei won onze Band zonder Sinaasappel de Piter Jelles Cultuurprijs en sleepte Jannie Dam met haar kunstwerk de 2e prijs binnen.
In juni kregen het goede doel en het verkeer volop aandacht @!K: de goede doelenmiddag en de verkeersmarkt waren een groot succes!

Wij kijken uit naar het schooljaar 2012-2013. Met welke souvenirs zullen we dan onze bagage kunnen vullen?

We bedanken team, leerlingen en thuisfront voor een prachtig schooljaar.
Bea Kroeze en Tineke Hoekstra

Lees lekker verder in onze !mpulsel 6 schooljaar 2012 – 2013
impulsekollum.piterjelles.nl/website/documents/!mpulsel%206%20jaargang%202011-2012.pdf

Contact