10 maart 2011

Open Dag en Doemiddag !mpulse Kollum druk bezocht

Binnenkort staan de leerlingen van groep acht van het basisonderwijs voor een spannende keuze. De tijd op de basisschool zit er bijna op. Het wordt tijd voor een nieuwe stap; een nieuwe school. Na de zomervakantie gaan ze naar het voortgezet onderwijs.
Een groots moment in je schoolcarrière. Welke school kies je?! Als je zo’n belangrijke beslissing gaat nemen, is het belangrijk om je van te voren goed te oriënteren. Hoe vind je de school die het beste bij jou past? Kom naar de Open Dag, de Doemiddag of de lastminute infomiddag!

Op woensdag 9 februari bezochten ruim 70 leerlingen uit groep 8 met hun ouder(s)/verzorger(s) de Open Dag van !mpulse Kollum. Leerlingen van !mpulse Kollum verzorgden een rondleiding door de verschillende ruimtes van het gebouw en bezoekers konden met al hun vragen terecht bij ouders, team en leerlingen. De belangstellenden kregen een goede indruk van wat we op een schooldag allemaal doen op !mpulse Kollum, hoe het rooster werkt, welke vakken je krijgt, hoe het gebouw er uitziet, wat er tijdens community op het programma staat, hoe het er aan toegaat in het LAB, wat setting is, waarom je kringgroep belangrijk is, wat je doet in keuzewerktijd, of je een kluisje krijgt en nog véél meer.

Woensdagmiddag 9 maart werd speciaal voor basisschoolverlaters een Doemiddag gehouden op !mpulse Kollum. Op deze Doemiddag maakten 50 leerlingen van groep 8 op een leuke en actieve manier kennis met !mpulse Kollum. In korte workshops Moderne Vreemde Talen, Mens & Maatschappij, Mens & Natuur en mindmappen gingen ze zelf aan de slag en kregen ze een goede indruk van onze school.

Nieuwsgierig naar de foto’s? Bekijk ze op de site van radionof via onderstaande links.
www.radionof.nl/omroep/fotos
http://www.radionof.nl/omroep/fotos?album=3620

Tot ziens op !mpulse Kollum.

Contact