16 februari 2012

Open Dag @!K groot succes!

Onze Open Dag op woensdag 15 februari was een groot succes. Wat een overweldigende drukte! Wat een positieve sfeer! Wat een inzet van het team! Wat een fijne reacties van toekomstige leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s). En wat zijn we trots op onze leerlingen die zowel op de middag als op de avond een groot deel van het programma hebben verzorgd. Wat deden ze dat GOED!
Hele dikke dank aan alle cateraars, keukenprinsen, bedieners, rondleiders, Moodle-experts, ontvangstdames en heren, LAB-hulpen, MVtalenwonders, crea schilders, settingtoppers, bandlieden, M&N-assistenten en KWT-talenten; top! Ook willen we de familie Mollema bedanken voor de fantastische bijdrage die zij als ouders hebben geleverd aan het succes van onze Open Dag. Sijmen Zandberg en René van der Ploeg; dank voor het maken van de foto’s en hetgeen jullie op de websites van RadioNof en 112Kolllum hebben geplaats.

Dikke dank allemaal voor een indrukwekkende, bijzondere en verbindende dag @!mpulse Kollum. We kijken uit naar de Doemiddag!

Bea Kroeze.

Meer foto’s bekijken en reviews lezen? Surf naar:
http://www.radionof.nl/nieuws/opendag-mpulse-in-kollum
en
http://www.112kollum.nl/3792-open-dag-op-piter-jelles.html#more-3792

Contact