6 februari 2012

‘Prikbord’ voor leerlingen groep 8

Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s) van en leerlingen groep 8,

Binnenkort staan jullie voor een spannende keuze. Jullie tijd op de basisschool zit er bijna op. Het wordt tijd voor een nieuwe stap; een nieuwe school. Na de zomervakantie ga je naar het voorgezet onderwijs. Een groots moment in je schoolcarrière. Welke school kies je?! Als je zo’n belangrijke beslissing gaat nemen, is het belangrijk om je van te voren goed te oriënteren. Want zoals jullie weten, zijn er best veel verschillende scholen waar je uit kunt kiezen. En hoe vind je de school die het beste bij jou past?

Om jullie bij deze keuze een beetje te helpen, hebben we een informatieboekje, genaamd ‘prikbord’,  voor jullie gemaakt. Hierin stellen wij onze school !mpulse Kollum aan jullie voor. Je kunt in dit prikbord lezen wat we allemaal op school doen, hoe een schooldag er uitziet, welke vakken je krijgt, wat je in de pauze kunt doen, hoe het toegaat in het Lab, wat er tijdens community op het programma staat, waarom je kringgroep belangrijk is, of je een kluisje krijgt, wat de setting is, wat je doet in keuzewerktijd, hoe het zit met huiswerk en nog vééééél meer.

Het ‘prinkbordje’ hebben we al aan je juf of je meester van groep 8 gegeven. Vraag hem of haar naar een exemplaar of bekijk ‘m via onderstaande link.

impulsekollum.piterjelles.nl/website/documents/Prikbord%20groep%208%20december%202011.pdf

Veel plezier bij het lezen van ons prikbord!
Tot ziens op !mpulse Kollum.

Contact