18 januari 2012

Stem op !mpulse Kollum @538 schoolawards!

Kollum, 19 januari 2012

Beste (oud-)leerlingen, leraren, ouder(s), verzorger(s), ooms, tantes, vrienden, vriendinnen, buurmannen, achterbuurvouwen, netwerkrelaties en iedereen die we kennen,

Zoals jullie allemaal wel weten, is onze kleurrijke school  de leukste school van Nederland! In 2010 is dit luid en duidelijk gebleken uit een onderzoek van LAKS. Wíj hebben de chillste leraren, de leukste leerlingen, de meest relaxte sfeer en de allerleukste lessen @!mpulse Kollum.

Nu heeft Hyves in samenwerking met radio 538 een actie opgestart waar ze op zoek zijn naar de leukste school van Nederland. Iedereen kan zijn of haar school nomineren.
Oh!? Ze zijn dus op zoek naar !mpulse Kollum!!

DEZE TITEL VERDIENEN WIJ NATUURLIJK OM TE WINNEN!

Daarom willen we jullie vragen om onze school te nomineren. Maar omdat we niet alleen de leukste maar misschien ook wel de kleinste school zijn – met 135 nominaties lukt het ons waarschijnlijk niet om de welverdiende 538schoolaward in de wacht te slepen – willen we jullie ook jullie vragen om  al je vrienden, oud-leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), familie, en iédereen die je maar kent op te roepen ook hun stem uit te brengen op !mpulse Kollum.

Zet ook alle sociale media bij deze klus in: Twitter, Kwetter, WhatsApp, Skype, Facebook en Hyve lustig in de rondte om toch vooral op !mpulse Kollum te stemmen!

Hoe nomineer je !mpulse Kollum?
Ga naar http://www.538schoolawards.nl/splash/index.php of log in op Hyves en ga naar http://www.hyves.nl/538schoolawards/
Druk op ‘Nomineer je school’ en vul bij schoolnaam in: Piter jelles !mpulse Kollum en bij plaats van je school: Kollum.

Niet wachten. Hup, gelijk aan de slag! De actie loopt tot donderdag 26 januari.

En niet geheel onbelangrijk: wat kunnen we winnen? De 5 meest genomineerde scholen mogen naar de Heineken Music Hall in Amsterdam komen voor een feest met bekende dj’s en artiesten. Hier wordt bekend gemaakt wie de leukste school is geworden en deze school wint een schoolfeest met een bekende dj.

Wij zeggen: stem op !mpulse Kollum!!

Alvast bedankt
namens leerlingen en team,
Maaike en Ankje.

Contact